layoutelementlayoutelement
logo - tværgående enhed for læring 

Scenen

Gymnastiksalen ved skoletorvet omdannes til en professionel scene kaldet Gerningsstedet. I løbet af  messedagen vil der være forskellige indslag på Gerningsstedet.

Præsentation af indslag

Dagen igennem vil der være en gennemgående konferencier, som vil introducere de forskellige indslag. Hvis I vil have ham til at sige noget bestemt om jeres klasses indslag, skal I sende det til torben.baunsoe@skolekom.dk senest torsdag d. 12. marts.

Muligheder for lys, lyd og storskærm på scenen

Vi har hyret en Dj, der kan opsætte lys, lyd og billeder/film på storskærme for jer, der har indslag på scenen. Fremsend digitalt materiale på torben.baunsoe@skolekom.dk senest torsdag d. 12. marts.

Et godt publikum!

Det er en god ide at tale med eleverne om, at været et godt publikum. Når der er indslag på scenen, vil der være godt 400 elever som publikum. Det er mange, og det er derfor vigtigt, at der er god stemning og opbakning til de optrædende. Husk at det blot er elever og ikke professionelle, der optræder. Giv dem en ekstra hånd og giv dermed de optrædende en rigtig god oplevelse. Vi vil gerne skabe en festlig dag med en positiv stemning.

 
For yderligere oplysninger kontakt
Winnie Henriksen

Læringskonsulent


Tlf.: 51296984
E-mail: whe@horsens.dk


Horsens Kommunes byvåben

Tværgående Enhed for Læring

Rådhustorvet 4
8700 Horsens
Tlf. 76 29 30 90
E-mail: laering@horsens.dk
Sikker e-mail: uddannelseogarbejdsmarked@horsens.dk

CVR 2918 9889
EAN 5798006184972