Skip Navigation

Skolernes Krimimesse

Et unikt læringsforløb for alle 7. klasser i Horsens Kommune

Udsyn til kulturlivet i Horsens
Skolernes Krimimesse er et unikt læringsforløb for alle 7. klasser i Horsens Kommune omhandlende temaerne krimi og kriminalitet. Grundideen bag projektet er at skabe sammenspil mellem skole og kultur, herunder særligt FÆNGSLET og Krimimessen, som er helt unikke kulturelle oplevelser i Horsens.

Med projektet ønsker vi, at alle børn i Horsens møder nogle af kommunens vigtigste kulturelle institutioner og begivenheder og at inddrage disse som lærerige, autentiske og alsidige læringsarenaer i børnenes skoleliv. Gennem projektet udvides elevernes kulturelle udsyn.

Faglig kompetenceudvikling
Formålet med Skolernes Krimimesse er, at eleverne udvikler deres kompetencer indenfor såvel det danskfaglige felt som det dannelsesmæssige felt, særligt med fokus på det 21. århundredes kompetencer.

I danskfaget sættes der spot på kompetenceområderne fortolkning og fremstilling. I forhold til det 21. århundredes kompetencer er det kollaboration, videnskonstruktion, problemløsning og innovation samt kompetent kommunikation, der er i fokus.

De bærende principper i Skolernes Krimimesse er, at elevernes læring er i centrum, og at eleverne er aktive producenter, arbejder projektorienteret og innovativt og indgår i ægte kommunikation.

Du kan finde meget mere information på skolerneskrimimesse.dk

Skolernes Krimimesse består af 3 indholdselementer

Luk alle
Åbn alle

Kontakt

Kontakt os

Tværgående Enhed for Læring
Rådhustorvet 4
8700 Horsens

Telefon: 76 29 30 90

Send sikker post (kræver NemID)